top of page

COSTA DEL SOL

MALAGA er en af ​​de ældste byer i verden, grundlagt i det 8. århundrede af fønikerne. I dag er kunst overalt, med udstillinger dedikeret til glas og krystal, klassiske biler og selvfølgelig værker af Picasso, der er født her. Gå en tur forbi banantræer og smukke springvand, når du krydser Paseo del Parque, inden du tager til den gamle bydel for at slukke tørsten på en spansk taverna.

malaga.jpeg

MALAGA

TORREMOLINOS Som porten til Costa del Sol er Torremolinos en moderne by, der bevarer den andalusiske traditions store charme. Her nyder besøgende over 300 solskinsdage om året, behagelige temperaturer (gennemsnit 19ºC/66ºF) og 7 km strande langs det glitrende Middelhav. Væk fra havet og sandet kan rejsende udforske det gamle fiskeridistrikt "La Carihuela" eller prøve byens køkken - inklusive den regionale delikatesse Pescalto Frito (stegt fisk) - på hundredvis af restauranter og barer.

9E695829-0B4B-4D66-8305-3764BE6BEEED_1_201_a.jpeg

TORREMOLINOS

BENALMADENA Mens de fleste besøgende vælger Benalmadena for sine vidunderlige strande, er der masser af andre attraktioner for at holde familien underholdt. Tag en tur til havet med båd eller færge; du kan endda se hvaler og delfiner. En svævebanetur ville være en god afveksling, og måske et besøg på Bil Bil Slot. Slottet er kendetegnet ved sin arabiske arkitektur, der afholdes koncerter og kunstudstillinger. Besøg Sea Life Centre, hvor du kan gå gennem gennemsigtige tunneler i undervandsparken. Centret har endda en minigolfbane. I slutningen af ​​en afslappende dag bliver Benalmadena til et fantastisk natteliv. Uanset hvilken type køkken du leder efter, er du sikker på at finde en restaurant, der vil tilfredsstille din families smag.

rustgevend.jpeg

BENALMADENA

FUENGIROLA beliggende kun 25 km fra Malaga International Airport, er det en af ​​de mest populære destinationer på Costa del Sol. Det er let tilgængeligt med vej, tog eller bus, og det er ikke svært at se, hvorfor denne pulserende, kosmopolitiske middelhavsby er den bedste destination for så mange. Det er hovedattraktionen på den spanske Costa del Sol. Det tilbyder: strande - maurisk slot, fordybende biozoo, forlystelsesparker og shopping, det giver underholdning for hele familien.
E111A24E-3F7D-4FA8-B8AB-A5024B849A8A_1_101_o.jpeg

FUENGIROLA

LA CALA DE MIJAS er en af ​​de originale fiskerlandsbyer beliggende på Costa del Sol, i provinsen Malaga. En charmerende by med et restaureret maurisk tårn og en behagelig atmosfære. La Cala de Mijas er en badeby med mange gode restauranter, butikker, et apog "chiringuitos" (strandbarer) beliggende mellem Fuengirola og Marbella. Málagas internationale lufthavn ligger kun 20 minutters kørsel derfra. Du finder alt hvad du behøver, en smuk gylden sandstrand med en 7 km lang promenade.
El-Oceano-The-Perfect-Beachfront-Restaurant-La-Cala-de-Mijas-3472587407.webp

LA CALA DE MIJAS

MARBELLA Marbella er uden tvivl et af de vigtigste turistmål på Costa del Sol, takket være den høje kvalitet af faciliteter og tjenester, der tilbydes. Puerto Banús, et af de vigtigste turistmål i byen, har et eksklusivt rekreativt område inde i de fremragende faciliteter i sin marina. Men Marbella er også et paradis for golfelskere. Et dusin eller deromkring fantastiske golfbaner giver golfspilleren mulighed for at dyrke denne sport på den usædvanlige baggrund af havet og bjergene. Den historiske del af byen, der ligger ved en smuk bugt, gemmer på charmerende steder med en typisk andalusisk karakter, med hvidkalkede huse og appelsintræer, der pynter på gader og pladser. Det perfekte sted at prøve en af ​​de velsmagende opskrifter fra det lokale køkken.
Marbella-5-3926237326.jpg

MARBELLA

PUERTO BANUS Puerto José Banús, mere almindeligt kendt som Puerto Banús, er en marina beliggende i Nueva Andalucía-området, sydvest for Marbella, Spanien, på Costa del Sol. Det blev bygget i maj 1970 af José Banús, en lokal udvikler, som en luksusmarina og et kommercielt kompleks. Siden da er det blevet et af de største underholdningscentre på Costa del Sol, besøgt af 5 millioner mennesker om året og populært blandt internationale berømtheder. Puerto Banús er bygget omkring en kystlandsby i middelhavsarkitektonisk stil og byder på eksklusive indkøbscentre, restauranter og barer omkring marinaen.
Fotolia_130863486_Subscription_Monthly_M-3559652217.jpg

PUERTO BANUS

ESTEPONA I modsætning til mange af sine kystnaboer forbliver den kulturelle tradition stærk i Estepona. Med over 12 miles (20 kilometer) kystlinje omkranset af palmer og en historisk gammel by berømt for sine lyse blomster, er denne havneby uden tvivl en af ​​de smukkeste på Spaniens Costa del Sol. Det er også et feriested med alle de nyeste faciliteter, golfklubber og sports- og rekreative områder.
Estepona-Marina-scaled-1407271921.jpg

ESTEPONA

9C232765-9A4D-4402-B480-C6D9A1AEB1D8_1_201_a.jpeg
bottom of page