top of page

LEJLIGHEDER
2 I 3 Soveværelser
€310.000 - €545.000
HIS-M2039

La Cala Golf, Calle Mirador del Golf, La Cala de Mijas, Spain

LA CALA RESORT

LA CALA RESORT


Et unikt projekt med to- og treværelses lejligheder & penthouses, der inkluderer de mest imponerende fælles haver, en enorm swimmingpool på 600 m2 designet som en lagune, et udendørs lysthus og også en legeplads.

Arkitekt Taylor Wimpey har lagt særlig vægt på at opnå elegante, funktionelle og moderne egenskaber med udvalgte high-end materialer, oversvømmet med naturligt lys og inkorporeret de sidste vedvarende og bæredygtige energiteknologier for at være miljøvenlige.


Hver lejlighed inkluderer enten en overdækket udendørs parkering i det lukkede område eller en underjordisk garageplads og et opbevaringsrum, begge forberedt med præinstallation til opladning af elektriske køretøjer.


La Cala Resort tilbyder den bedste kvalitetslivsstil med et komplet udvalg af fritids- og sportsfaciliteter for at gøre hver dag til en perfekt dag. Du kan dyrke dine yndlingssportsgrene, slappe af i vores prisbelønnede spacenter, nyde middelhavskøkkenet i vores forskellige restauranter, eller bare slappe af på din fantastiske terrasse og nyde den betagende udsigt under det spanske solskin.


La Cala de Mijas ligger mellem Marbella og Fuengirola, kun 30 minutter fra Malagas internationale lufthavn.

Stranden og butikkerne i byen er alle inden for en kort køretur, mens du vil nyde de rolige naturlige omgivelser.


La Cala Golf, Calle Mirador del Golf, La Cala de Mijas, Spain

bottom of page